Мокро надворі і трішечки зимно.
Вітер вколисує краплі дощу.
Осінь на зустріч прямує невпинно.
Ще трошки літа в природи прошу.
А поки що – чаю, пледом укритись…
Чи книгу цікаву взяти до рук?
Чи просто на дощ у вікно подивитись
Й слухати крапель чаруючий звук?