Ростуть червоні маки в полі.
Самотні квіти, що на волі.
Приховують свої секрети
і неба слухають сонети.
Їх вранці будять пісні звуки,
колосся золотого руки.
Удень їм чутно трав розмови
і шум зеленої діброви.
Живуть ці квіти на просторі.
Вночі, де яскравіші зорі,
де місяць сипав малахіти,
вже сплять давно там дикі квіти.