Дякую, тобі солдате, за життя...
За мирне небо, в нас над головою.
Ховаєшся від куль ти в укриття...
Воюєш із московською ордою...
Воюєш ти, за нас.... борониш Україну!
Від напасти московської, від зла...
Покинув матір, сина та дружину...
І нищить ворогів пішов, до тла...
Над головою люті кулі свищуть,
Десь недалеко, артилерія бомбить...
Хтось живий... а хтось не дише...
Важка для України нині мить...
Та ти не побоявся...ти пішов у бій...
Щоб мирне небо було в нас над головою!
Війна іде.... ти переможеж в ній!
За тебе, помолюся Богу...
На коліна стану й щиро помолю́ся...
І миру, для всієї попрошу я Землі́...
Низько головою, до землі, вклоню́ся,
Щоб таланило у бою тобі...
Щоб повернувся, скоро, ти додому,
І більше очі не побачили війни....
Лиш мир...лиш мир і радість,
А кулі й Гради, відійшли мов сни...
Автор : Назар Гузій 16.11.2014р. (с)