море твоє мені пахне настирливо,
я згубила дорогу і тільки море
мені - ніби вбивця
в лице спантеличено дивиться
твоя поранена олениця
з хвостом риби
і я так стискаю міцно у пальцях
тебе, і море твоє стирчить
із потилиці
тепер мені пахне воно, і чудиться
ніби хвоя росте зі спи́ни
і я виростаю гіллям
на дні твого моря крислато
гойдаюсь за вітром