Солодкий жар розбурханих думок
бентежить ритмом сонячного лету.
Кінець розмови, серце на замок -
та в пам'яті мелодії куплети.
В твоїх зіницях правди чистий світ,
в твоїх руках моя жадана воля,
прохаю знов облиш оцей місток,
що зводить і розводить наші долі.
Відкрий усе, що було до тепер,
та не забудь опісля в снах зізнатись,
оця шалена мрія творить день
в якому радість, щастя і.. розплата.
І весь цей світ - яскраві кольори,
їх глибина чарує надзвичайно.
Між нами знов дороги і мости,
банальності, розлуки і.. Кохання...