Ти чудово граєш на барабанах
А чи так же майстерно на нервах?
Мале, очі кольору молочного шоколаду
Твої чорно-білі фото зігрівають
Дівчинко Ніно
Джинси в квіточку
Сорочка в кліточку
Попиваєш зелений чай
Присмак м'яти
Залишається на твоїх губах
Ти хочеш мати зірку з неба
Куплю тобі на новий рік
Щоб знову побачити посмішку
Яка робить мене щасливим
Посмішку барабанщиці Ніни