На Сонці шторм, і в нас важкі часи.
Ламають голови собі політикани.
Каміння з попелом подекуди їси
Щоб майбуття настало невблаганне.
На Сонці плями, безлад, буревії,
Протуберанці тьмяні окрай них.
Важкі часи, й мабуть лише повії
Певні сьогодні в сутінках сумних.
Чи буде завтра знову, чи полишить
Не знає навіть дідо з полонин.
На Сонці шторм, а на Сатурні тиша,
І безліч, безліч невідомих днин.