Усе починається з появи любові до чогось
Розмова зароджується за маленьким круглим столиком
І ароматом львівської кави на ньому
На вікнах новорічні вогники трьох кольорів
Зароджується атмосфера свята у маленькому приміщенні
У центрі величного та водночас чарівного міста - Львів
Увечері, площа Ринок перетворюється на площу
Поцілунків, обіймів та теплих зустрічей,
Тут зароджуються яскраві посмішки та раптові зустрічі
Здається тут ніколи не буває холодно,
Сюди хочеться повертатися знову і знову..
Ось така вона, прогулянка вечірнім Львовом