Мені жаль людей,
Які на відстані один від одного.
Які завмирають від
кожного звуку потяга.
Чому світ такий жорстокий до нас?
Він жорстокий для всіх,
вже змиритися час.
Це не ми вирішуємо,
що робити.
Це - наш сценарій
написаний цим світом,
й переписати може
лиш людина сильна.