Бачиш болю,
Подолати мене ти не зміг.
Я боровся з тобою
І щасливий, що тебе переміг.
Сумніви геть! Засіяло прозріння.
Не мені ви служили, а моєму страху.
Пролилося на долю уже світле проміння.
Це моє - я, поставив веху.
Не чіпайте моєї вже долі,
Не учіть, бо вже правда зі мною.
Я злетів і літаю на волі.
Вже нема біля мене конвою.
Не втішайтесь роки,
Що ваш час вже мене допиває.
Я крізь нього пройду у віки.
Здолав біль і його я здолаю.
травень 2009