В ночі, коли згасає світло в вікнах,
Й не чути пострілів далеких канонад,
Коли вщухає вітер і не плаче небо,
Коли промовлено останнє «на добраніч»,
Нам чується тривожний, тихий шепіт,
То молиться сердешна Україна…
Летіть молитви, в шепоті летіть,
Летіть омиті матерів сльозами,
Летіть до Бога щирими словами,
В яких надія, смуток і любов,
Нехай почує стогін України,
Нехай відчує України біль
І серця бій зболілого відчує
Та вбереже і захистить її…
В ночі Вам чується тривожний, тихий шепіт?