НЕ ПЛАЧ НАДІЄ
Твій хід, волає серце, не думай розум, ти ходи,
Цю партію тобі, як транш на виграш, вже дали.
А над тобою чорні хмари в небесах,
Дияволу, відтяти голову, усе в твоїх руках.
Приспів:
Не плач надіє, втрачати ще не час,
Зупинить тишу, твій один, щасливий вальс.
Не плач надіє, твій хід - останній шанс,
Пробачить зливу, і прийти, тобі вже час.
Не плач надіє, будить розум совість, і жде її в душі,
Квиток дає їй, як наріжний камінь, в подо--рожі..
Чекає день, коли відійде ніч в твоїх словах,
Коли брехня розтане, а правда буде на твоїх вустах.
Приспів.
Твій хід, і доска шахматна, осиротіла назавжди.
Тобі чекати вже не треба, бо партія завершена і холоди.
Скував мороз дві стрілки на твоїх «часах»
Не розпалив вогонь, у наших він серцях.
Приспів.
22,02.2015 Олена Соляник
ID:
561510
Рубрика: Поезія, Авторська пісня
дата надходження: 22.02.2015 08:23:43
© дата внесення змiн: 22.02.2015 08:23:43
автор: Олена Соляник
Вкажіть причину вашої скарги
|