Не розривайте зневірою серця героїв,
Не позбавляйте спокою їх чисті душі,
Не забивайте цвяхом, в їхні голови
Тези про мир, у Донбасівській гущі
Не промивайте мізки своєю «правдою»,
Не рвіть терпіння тонкі струни-жили,
Не нахабнійте, ховаючи наше право,
В підкупних судах нечистої сили
Не стомлюйте нас однобічними змінами,
Не забувайте історії, бо все може статись.
Не ви для майданів досі щось значили,
Майдани для вас завжди одне значать !