Соціальні проблеми, що цікавлять всіх нас.
Терористи, бандити, глобальний масштаб.
Життя, наче сон, просинаєшся ти.
Там люди вмирають, там запах війни,
Там діти голодні, що просять їди,
Там мама і тато на точку пішли,
бутилку горілки з собою взяли,
додому прийшли і її розпили.
Дочка розпустилась - доросла вона,
приходить додому накурена вся.
"А далі що буде?" - питають усі.
З'явилися знову проблеми в сім'ї.
А потім куди таке це життя?
Скотилася в прірву велика сім'я.