Для тебе світ створив я цей:
веселка, квіти, новий день.
Нове життя, нові пригоди,
життя немає вже турботи.
Безхмарне небо, квіти білі,
лежиш, неначе на перині,
у синім платті на траві.
Ти так крисиво спиш вві сні
Моя красуня, королева,
неначе богом дана з неба.
Я так щасливий біля тебе,
життя своє віддам тобі.
Хоча прекрасно розумію:
настане час і ти підеш.
Закриєш вікна, двері вдома,
закриєш ти життя своє
і світ в якому ти живеш.