Якби знати твої думки,
Якби очі не вміли брехати.
Я б з тобою на край залюбки,
Я б з тобою навчилась літати.
Якби знала, що з часом так
Буду думати часто про тебе.
Якби ти мені дав тоді знак,
Коли знов не пустила до себе.
Якби знати, чи правда чи ні.
Якби знову той час вернути.
Та хотіла би знов, не у сні,
Я з тобою все пережити.
Якби знала, що друга весна,
Буде знову з тобою зустріта.
Я б пізнала твої вуста,
Я б навчилась тебе любити.