Нехай повстане Україна
і всі на Київ підем ми.
Погану владу повалили б
і всі щасливо зажили.
Але та влада не дається,
не хоче просто так піти.
Всі прикриваються мандатом
хоча крадуть безбожно всі.
Та Янукович - зек проклятий
сховався десь у глушині.
Але народ його дістане
і не поможе "Беркут" їм.
Не піде він проти народу,
не скаже людям, що не він
прикази дав, коли вбивали
всіх наших дочок і синів.
І вже немає в нас терпіння,
і чаша повна розлилась.
Горять вогні, народ бунтує,
що хоче кращого життя.
Щоб Україна процвітала
і щоб до світлого ішла,
і щоби більше ми не знали
погане слово те - "Війна".