Ти сидиш у кімнаті на одинці з собою
Повний розчарування ненависті і гнітучого болю
Розчарувавшися,ти плачеш,але віриш...
Все майбутнє тільки попереду,все перед тобою.
Завжди віриш,сподіваєшся ніби доля допоможе
Ну водночас сподівання здійснитись не можуть
Всі надії розлетілись,як від вітру солома
І ти сидиш наодинці з думками:
Життя-це доведена аксіома
Тільки вірити не хочеться в реальність,
Що всі твої надії -це лише візуальність
Ти живеш пізнаннями на яких ти вчишся,
Живи так,щоб на майбутнє вже не помилився
Хочеш бути щасливим?Борися!
Борися з самотністю,зневірою і віртуальністю
Життя-це дар для існування
Воно дарує одну когнітацію
Щоб вижити повинно бути тільки бажання
Не занурюйся в самотність і розчарування
Не допускай залишитися зневірі на одинці з тобою
А всі життєві поразки називай лише грою!