Привіт тобі нахабний росіянин,
Нащадок пізній ханської орди,
Твій предок тюрк, мордвин і фін
І шостий безземельний син
Володимира Мономаха,
Що Довгоруким якось нарекли
Привіт тобі царепослушний рабе,
В якому більше буде від Батия,
Аніж з моєї Руської землі,
Тобі моє презирство і ганьба,
Й запам’ятай допоки править цербер,
Допоки війни, тролі, фейки
Не бути нам братами із тобою,
А будеш ворогом, знайдеш лиш тільки смерть.
І передай усім своїм нащадкам,
Перекажи і ще раз нагадай,
Щоб засинали з думкою про те,
Що Україна була, є і буде...