"Чудо смайл"
Моя пташка з квіткою - розпустила косу
І Своєю ніжкою - стрісла з трави росу
Заплющила оченята замріяна усмішка
Лагідна й ласкава , чорнявенька кішка
Знимочка "чудо"ва з нею получається
І звичайно на них часто посміхається
Творчий підхід любить , ну і різні фокуси
І для цього не потрібно вкликі ресурси
Пишу я без смайликів , бо на фото смайлик
Важкості не має прикрасити цей файлик
І на останок скажу от такі слова
Тобою заповнені моє серце і голова.
КА-92
01:15. 06.04.2015