Шукає вечір сонні ноти,
Які розсипались, мов злоти.
Кружляють в небі давні мрії,
Де хмари прикрашають вії.
Он чуєте – звучать кларнети
І квітів чарівні секрети.
Давно блукали срібні пави,
Там, де дрімають тихо трави.
Ляга за обрій сонця грива,
Де виглядає ніч красива.
Літають там вечірні мари,
Які ніяк не знайдуть пари.