(Солодкі спогади)
Кажуть - "Живи сьогоднішнім днем"
І будь що буде
Солодкі спогади - вони усюди
Осяяні пурпурововим вогнем
Стежки квітучої папороті, яких ніхто не знайде
(Солодкі спогади)
У невагомих сигналах мобільних телефонів
Солодкий сміх, солодкі заборони
Сторінки твого життя із грубого картону
У розбитому дзеркалі відбивається весна
Гіркими ковтками ти випиваєш її до дна
Солодкі спогади відкривають таємничі сни
Вони всі для тебе такі звичні
Твоя молодість привітна і симпатична
Незворотність бездонної глибини
Безглуздий біль, присмак крові і смертельна втома
Але ніхто тебе не чекає вдома
Знайомий голос між книжкових сторінок
До твоєї мрії лишився єдиний крок
Але мрія ніколи не покличе у свою кімнату
Залишається лише мовчати
Хоч це тобі, повір, не личить
А солодкі спогади кличуть