ЛІТАК ЗБИЛИ
І так літак збили
От на памяті моїй то третій
Пригадаємо польський
Мабуть він над Україною не пролітав
А третій то над Кримом
Другу делегація точно не памятаю
На саміті хім-трелери одобрили
Адже без згоди не можуть розпиляти
А Путін що злякався ?і почав літаки збивати
І щоб це не поміченим це залишилося
То що почав делегації відомі збивати ?
То чого він їх над РФ не збиває?
Навіщо над Україною почав збивати?
Але ще якісь хім - літаки літають в іоносфері
Чи винищувачі так високо не літають
Але про цих літаків інформації не має
Но тепер то небесними терористами
ПАТО гадаю займеться
Повітряна антитерористична операція
(Артем ВОЛШЕБНИК)