Не зберігайте битої посуди,
Не клейте чашки і не пийте з них,
Що розлетілось більше вже не буде,
Що дало тріщину на краще замінить
І не шкодуйте за старим ніколи,
Не варто плакати над крахом почуттів,
Нічого нового не принесе з собою
Терпіння і наведення мостів
Втрачати час і дмухати на воду,
Коли довкола тільки суєта,
Коли не дивляться вже ваші очі в очі,
Й кипить нутро і змучена душа
Не тратьте сили, Бог усе розсудить,
Простіше друзями навіки розійтись,
Не зберігайте битої посуди,
Не клейте чашки і не пийте з них…