Сьогодні, у гарний і сонячний день,
Коли все цвіте і буяє,
Коли чути співи пташиних пісень,
І тішать так зеленню трави
Сьогодні, у мене дощі і гроза,
А шквали думки розривають,
Стривожені бурею серце й душа,
І краю негоді не має
І грому розкати в моїй голові,
І спалахи блискавки й гради,
Поломане щастя лишив буревій,
Розрушив майбутнє торнадо
Сьогодні, у гарний і сонячний день,
Коли все цвіте і буяє,
Без тебе лишилося моє життя
І в ньому кохання не має
Лиш грому розкати у голові,
Лиш в грудях зкровавлені рани...