Бойовий макіяж маскувальний
У ній на обличчі,
Камуфляж замість сукні у ній,
Автомат у руці.
Україна. Вона нас усіх
Бути мужніми кличе.
Україна, що завжди була
В квітковому вінці...
Мужність - це не, напившись горілки,
Полізти під кулі.
Мужність - здатність дивитися
Правді в лице повсякчас.
Свій обов'язок ми, честь свою
І порядність забули.
Крадії на державних посадах
Всі вийшли із нас.
І тому ми не маємо сили
Їм протистояти,
Що самі ми не кращі,
Самі ми такі, як вони.
Наша самопожертва і чесність,
А не автомати,
Переможе падлюк цих
І всіх ворогів на війні.
25.05.2015
Донбас