Місяцю ясний, друже далекий,
Прошу ласкаво допоможи,
Десь серед неба є моя зірка,
Певно, що є десь. Як віднайти?
Ти попитайся братику, в зорей,
Як у далеких, й ближніх тобі,
Може підкажуть, бачили може,
Ту, що висвічує долю мені
Хай би мигнула до мене яскраво,
Я ж не забуду вже більше її,
Лиш би знайшлася і показала,
Шлях по якому треба іти
Друже далекий, братику милий,
Зглянься й прохання моє не забудь,
Знаю, що в тебе я не єдиний,
В пошуках зірки, що вказує путь
Десь серед неба є моя зірка,
Певно, що є десь…
Як віднайти?