Сумує небо проливним дощем,
Ти ж не сумуй, на те нема причини,
Сьогодні в тебе особливий день,
У нім вітання чуєш без зупину,
І тішиться за тебе рідний брат,
Вкладаючи у риму побажання,
І просить Бога щоб завжди вважав,
На твої молитви та сподівання,
Щоб дав тобі здоров’я й многих літ,
Любові рідних і таки достатку,
А ще щоб ти схотівши мав і міг,
Не жив похмуро й не жалів про втрати,
І не гадав про те як там буде,
Й беріг що маєш – це таки важливо,
А інше все колись до вас прийде,
Ти залишайся братику щасливим,
В любові жінки й доці водночас,
А ще в батьківській і завжди у моїй,
Всі мрії збудуться та стане все гаразд,
В твій День Народження всміхнуться тобі зорі