Мій квітень – вічно юний, безшабашний
Позгонив з неба обважнілі хмари,
Немов корів.
Під сонячні фанфари
Зчепився з холодами врукопашну.
А потім як законний переможець
Він оживив природи коліщата,
Тепло на дощ красиво перемножив
І легко став смарагдовим магнатом.
Мій квітень – неслух, маг,
Коротше – Овен.
В мені його нев’янучий характер.
Сідаю з квітнем у новенький човен,
Пливу в незвідане – у завтра.