Ти хочеш змін на Україні?
А сам береш як той проклятий пес!
Мене зміни хочеш?Щось навчати?
Не забувай Господь на тебе дивиться з небес!
Ти кажеш, що будуєш нову Україну?
А ти на виборах за копійки продався,
Мене змінити хочеш?Щось навчити?
Та врешті-решт щоби до тебе чорт старий добрався!
Ти хочеш щоб Україна була європейська?
А все рівно ти лицеміриш,брешеш і крадеш,
Та щоб горів ти в пеклі немов скажений пес!
Не забувай Господь на тебе дивиться з небес!
Ти мрієш про мир над головою?
А та війна із за таких як ти!
Ти кат проклятий,ти невіглас,ти свиня,
Із за твоєї жадності померла не одна сім’я!
А потім ти говориш що ти спас країну,
А ти ховався у Європі як трусливий пес,
Сам жирував,а тут померли не одні,
Чесно скажи несоромно тобі???
Як можна з цим жити все життя,
Що на тобі кров людей невинних,
І знати,що завжди за тобою мертві тіні,
Героям Слава! Слава Україні!