1.Страшно там на лівім березі Дніпра,
Хоче там владу ворог наш заклятий.
Там справжня точиться війна,
Бійцям Вкраїну треба захищати.
2.На кого ж ще надіятися ненці?
Кому ж і ще довірити життя?
Спокон віку у чиєму живе серці?
У серці сина - українця.
3.Нікому так вона не мила,
Хоробрим лиш своїм синам.
Синам, яких сама зростила,
Лиш їм завдячує життям.
4.Давно б її завоювали,
Давно б і згадки не було.
Давно б на клапті розібрали,
Ох, як би це було давно.
5.Та не зломити дух наш український,
Нічим вже нас не злякати.
І навіть військом тим російським,
У нас є МИ, НАС не зламати.