Які ми всі хороші актори чи актриси,
Наігрувать на людях нам складності нема,
Обманювати,лицемірити і дивлячись у очі,
Подумаєш…!Повірив він, повірить і вона…
Зараз всі стали великі патріоти України,
А патріот насправді зараз десь лежить в окопі,
А ми, та моль! Яку легенько можна розчавити,
А патріотом не на люди,а у серці треба бути.
Зараз іде сама справжнісінька війна,
А Україна розп’ята на частини,
Що буде далі чесно?Я не знаю!
Спасти лиш може та молитва від дитини…
Те немовля,що втратила домівку і сім’ю,
Куда їй йти і що далі робити?
Від неї відвернулась вся країна,
Але вона хіба хотіла так життя прожити?
Щоби ні друзів ні домівки,ні батьків,
А лиш руїни й спогади страшні,
Скажіть хіба ми далі будемо так жити?
Краще померти,а ніж красти й пити…