Ти прийдеш восени...
Листя з клена оп́а́де.
Зашумлять ясени
Тиху пісню розлуки.
І зігнуться умить
Під поривами вітру,
І заплачуть ув сні,
Мовби з болю та муки.
Передати ой, важко
Усі ті страждання,
Що нізвідкись прийшли
Й пробудили від сну.
Тільки пісня звучить,
Й запізніле кохання
Шле надію мені́
На майбутню весну!́
Ще так довго чекати,
Доки прийде вона...
Зиму ще зимувати,
Потім прийде весна,
А за нею і літо -
Море, сонце і пляж...
У чеканні не вмліти б...
Ніч надворі, приляж...
Олег Вістовський відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00