дівчина, яка по тобі покличе / дівчина, яка по тобі зруйнує
Хто та дівчина, яка по тобі покличе?
Хто та дівчина, яка по тобі зруйнує?
Чорне волосся, пологий контур обличчя,
Вологий живіт,
Вузький трикутник плечей,
Спробуй її не любити –
Піди, застрелися…
Ніхто тебе не почує.
Спробуй її не любити, хоча б уникати розмов,
В її голосі стільки приголосних
І нот,
В її тиші стільки кольору
І стільки смаку,
Бачиш порух її зіниць,
Тінь, що падає їй на груди –
Так зароджується любов
Поміж букв
На орбіті твого скафандру,
Посеред екліптики її губ.
Знаєш, яка різниця поміж
Витримкою і любовю?
Жодної!
Є тільки дівчина, яка по тобі покличе,
І дівчина, яка по тобі зруйнує.