Йдуть синочки – патріоти
Україну захищати.
Сили темні побороти,
Честь і правду відстояти.
Щоб не зміг образить ворог
Ні сестер, ні матір милу,
Щоб не вкрив країну морок –
Йдуть синочки за Вкраїну.
Помолімось, друзі милі,
За синочків України!
Хай боронить Бог від кулі,
Щоб живими всі вернулись.
Дай їм, Боже, мужність, силу,
В перемогу правди віру.
Й буде жити Україна
Вільна! Сильна і єдина!
Повертайтеся, синочки,
Не поранені додому.
Підростають ваші дочки,
Вас наслідують у всьому.
Ждуть вас сестри і дружини,
Посивілі мами й тати.
І чекає Україна
З Перемогою солдата.
Помолімось, друзі милі,
За синочків України!
Хай боронить Бог від кулі,
Щоб живими всі вернулись.
Дай їм, Боже, мужність, силу,
В перемогу правди віру.
Й буде жити Україна
Вільна! Сильна і єдина!
Повертайтеся, синочки…