дорога додому часом така недоречна
думаєш вже наперед ще не приїхавши
чим би себе зайняти коли приїдеш
щоб більше не думати
вдома
вмикаєш якусь тупу стрілялку
з кров'ю кишками та чебуреками
щоб примусити мозок замовкнути
впасти у морок або в порожнечу
в ультимативній наказовій формі
і щоб жодної музики
жодних фільмів
жодних книг
це значить
жодної провокації
але не витримуєш
рятунку немає
дорога додому часом така недоречна
замість необхідного порятунку
чергова втеча
і чорт
так боляче
що аж соромно
самому собі у цьому
зізнатися
20 січня 2016 [18:32>