Люблю свою країну я,
Таку знедолену, нещасну,
Вона мій скарб, моя земля,
Любов до неї не погасне.
Моя кохана Батьківщино!
Як можна зрадити тобі?
Твоя навіки я дитина
У радості і у журбі.
Твої заплаканії очі
Зігрію подихом своїм,
А очі ті такі дівочі,
Мій власний світ, мій рідний дім.
Тебе ніхто не вибирає,
Ти обираєш нас сама,
Мороз мене аж пробирає,
Як зраджують тобі дарма!
Як тебе можна не любити?
Ти моя муза неземна,
З тобою можу я творити,
Тебе послали небеса!
Моя кохана Батьківщино!
Поля, ліса, степи й моря,
Ялинка, груша і ліщина,
Осіння ранняя зоря.
Струмочки, річечки, джерельце,
Роса лягає на траву,
Весняне, лагідне стебельце,
З тобою я живу в раю!
Ти найпрекрасніша країна!
Блакитне небо, жовті ниви,
Моя кохана Україна
Дарую тобі щастя зливи!
03.12.2015 р.