Зіграй зімною в гру
На виживання
На карті все
До бою пожвавіш
В коханні й на війні
Одні вагання
А методи однакові усі
За що твоя війна
За моє тіло?
За серце?
Чи можливо за любов?
За мене воювати дуже сміло
Та цю війну не виграти обом
Чи може ти воюєш за бажання
Солодкий хміль і терпкість уст моїх
А може це все тільки сподівання
І сни що ти даруєш лиш мені