Не думайте, що тільки на Землі
Є люди й звірі.
В небі теж їх повно.
Он шлях Чумацький з безлічі волів
І з чумаків –
Зв’язок цей неспростовний.
Є всім знайомі Ведмедиці, Овен
І Водолій, і Діва, і Стрілець.
Ці троє поміж інших – точно люди.
Та й важити не звір, звичайно, буде
Отам на терезах, а – молодець.
Причому не з пустою головою.
І Близнюки з умом.
Є Козеріг і Лев…
В них зуби, кігті, роги, інша зброя,
Та, схоже, те населення не зле.
Надовго, певно, в космосі зависло.
Сповідує, мабуть, любов і мир.
Тому й щасливе.
А не так, як ми,
В ненависті й жадобі перегризлись.