З тобою я дізналась, що таке любов…*
Що означає, проводжати разом ночі й зустрічати ранки.
Й забувши світ цей, будувати вже новий
Де тільки ми, без ланцюгів печалі.
Так хочеться щоразу бачити твою усмішку,
І відчувати твої руки на моїх плечах,
І чути шепіт твій, вдихати запах шкіри,
Й радіти долі, що подарувала щастя те мені.
Губи твої, ті поцілунки й ласки –
Під пеленою ночі, ми знайшли себе
І після подорожі у пристрасну країну
До ранку загубитися в обіймах дорогих…
І тільки я з тобою, хочу бути,
Й хочу я тонути у темноті твоїх очей,
Та розуміти рай мій є з тобою
І буде там завжди, де будеш ти.
*Вірш написаний під враженнями від пісні Fox Amoore - You and me.