Даремно Раша дражнить Україну...
Колись урветься будь-який терпець!
І прийде справжній Путіну пісець,
Коли підпортим ми йому малину...
А так і буде – хто б що не казав...
Дурний кремлівський карлік-недоносок
Нам демонструє свій усохлий мозок,
Коли у звичку хамом бути взяв.
Агресору під зад ми добре вріжем,
На віки вічні щоб запам"ятав!
Коли у віршах ми сердито пишем,
То Бог на те нам дозвіл щиро дав...
Колись ми вже доганяли америку, а що з того вийшло - пшик!Щоб щось робити, треба мати чим!Голим задом їжака не вбити! Та наміри Ваші заслуговують на увагу...
Віктор Чернявський відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
На жаль, крім слова, іншої зброї в мене немає. Буду гатити по російським війскам тим боєкомплектом, який сам створив.