Весна по-новому квітує
І вже укотре першоцвіт,
В своїй духмяності дарує
Нам радість знати, що тобі
Бог дав наснаги і здоров’я,
В терпінні й мудрості пройти
Відрізок з довгої дороги,
Нехай же в милості своїй
Хранить і завжди помагає,
Дарує щастя та любов,
А ми, ти ж певно добре знаєш,
За це помолимось разом,
Попросимо для тебе мамо,
У нього купу-купу літ,
Щоб як завжди за руку з татом
Пройшли крізь роки й дивосвіт
Всміхався Вам, а не бентежив,
Ловив бажання й кожну мить
Занепокоєно так стежив
Чи все гаразд, чи не болить,
Чи не забули часом діти,
А не згадали, то прости.
Буває… Що там говорити,
Та десь у серці завжди є
Для тебе місце мила мамо,
Пробач же люблячих синів,
Що нині моляться за тебе
І просять в Бога довгих днів…