А що робити коли біль у серці
і чим лікується хворіюча душа?
Як зберегти здоровий глузд і все ще...
Не заблукати стежками життя?
Як схаменутися, не втратити надію
і не розсипати на бісер почуття?
Не розділю свій біль. Боюсь не вмію.
Не допоможе навіть каяття.