Ваші татуювання засушених квітів
Впиваються у ваші заплутані лінії долі
Пустельні квіти осяюють пшеничне поле
Але їх фіолетових променів не зустріти
Зрадивши ідеалам своєї стражданної нації
Ви покладете мене на хірургічний стіл
Розділете серце навпіл
І візьметесь проводити банківські операції
З вашими татуюваннями, чорно-білі анкети
Що проникають кріз очі у ваші біографії
Пишуть на червоному граніті епітафії
І чорними літерами застигають у газетах
Ви розітнете скальпелем свій біль
І звідусіль зібравшись будете чекати
Що стріли все ж прокинуться у цілі
Прикинуться зміями, якими б ви ніколи не хотіли помирати