Прийде майбутнє, квіти засипле порох, підут у даль боротьби кораблі, тих хто був проти затягнуть у морок, тих хто був за у свої дружбани. СИдітимуть всі, а хто ні то лежати , тим хто зверху якось пофіг, що у когось син та мати. Хто вмирав за ідею підуть в землю, звідки й взялися. Хто сидів у розкошах, плещати там будуть ніби там родилися. Хто сидів за свободу, поховають за правду, хто ішов на шипи попадут вони вони в вир. Ті хто цямкав батони обізвуть "командир"!. Ні, на цім світі немає вже правди, ні на цім світі немає вже сил, ти останній людина , ти останній на варті, тож помри за життя, тож воюй за свій мир!