Ти не спиняйся посеред шляху. Ти не лякайся, що щось не зміг. Ти не впирайся, корися страху, Але стрибай через свій поріг. Ти не втікай від свого прибою. Ти не цурайся себе, бо світ... Тільки у того, хто є собою, Спить на колінах теплий кіт.
ID: 678027 Рубрика: Поезія, Iнтимна лірика дата надходження: 14.07.2016 14:36:34 © дата внесення змiн: 14.07.2016 14:36:34 автор: teo.
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie