Мені бракує тебе, біля мене.
Тебе поряд з серцем і коло душі.
Сумую постійно про себе гадаю-
мій чи не мій, раптом ми вже чужі.
До сліз і до болю набридла розлука.
І хочеться погляду, дотику, слів.
Терпка, та наповнена солодом мука.
Прошу, хоч прийди до примарених снів.