Ти звучиш,Україно,як ніхто не звучав,
Твоїм іменем славним будуть завжди гордитись.
Хай би як твоїх діток злий час не розсилав-
Вони завжди за тебе,рідна,будуть молитись.
Ти стоїш,Україно,як ніхто не стояв,
Твої мури крем'яні вже ніхто не зламає.
Сильним є твій народ,й завжди оберігав
Від біди,і надалі він тебе зберігає.
Помолись,Україно,за дочок і синів,
Що померли за тебе,бо тебе так любили!
Не побачили в небі за мир голубів,
Хоч і щиро за тебе вони Бога молили.
Ти кричиш,Україно!А в могилах лежать
Міліони загиблих за надію і волю.
Ти озвись,Україно,бо тобі двадцять п'ять,
Бо за тебе загинули всі ці герої!́