Розквітла ти у полі житньому,
де в сяйві сонця виграє роса.
Я називаю тебе рідною,
велична й світла є твоя краса.
Моя ти, рідна!
Моя ти, світла!
Найкраща в світі, і - єдина.
У славі й величі розквітла
під сонцем ясним - Україна!
Люблю, коли сміється вересень,
До знань веде за руку школярів.
І квітнеш ти у барвах вересу,
як кличе осінь в вирій журавлів.
Моя ти, рідна!
Моя ти, світла!
Найкраща в світі, і - єдина.
У славі й величі розквітла
під сонцем ясним - Україна!
І граєш ти, дзвениш потоками,
між гір високих квітнеш у гаях.
Люблю тебе, країно рідная,
хай на весь світ лунає у піснях:
Моя ти, рідна!
Моя ти, світла!
Найкраща в світі, і - єдина.
У славі й величі розквітла
під сонцем ясним - Україна!