Листа прислав нам воїн із АТО
В якому наголос зробивши свій,
Писав: «За нас не дбає тут ніхто –
Лиш час від часу мінометний рій.
І хоч у бій готові ми завжди –
Не забувайте нас на межовій!
З цієї української біди
Ми тільки разом вийдемо живі.
В боях перевіряється броня.
Поранені і вбиті є щодня,
Нам ворог мирно жити не дає.
Людей, що прагнуть волі – нині час!
Тому нас не здолати у цей раз,
Той хто живий твердішим ще стає».